Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Zakelijke kerstkaarten

Ook dit jaar is de klant weer erg trouw geweest. Om alle klanten te bedanken is het versturen van zakelijke kerstkaarten een idee. Het oogt professioneel, de consumenten zijn blij dat er aan hen gedacht wordt en je kan op een ludieke manier informatie doorspelen. Op Goededoelenkaartje.nl maak jij de kerstkaarten zelf.

Kerstkaarten in de stijl van het bedrijf
Zakelijke kerstkaarten zijn als snel wat saai en nietszeggend. Tevens kan je jouw bedrijfslogo niet op de kaarten plaatsen wanneer deze in de winkel worden gekocht. Op Goededoelenkaartje.nl is dit wel mogelijk. Omdat je de kerstkaarten zelf kan aanpassen kan je de bedrijfskleuren in de kaartjes laten terugkomen. Door de kleur van de tekst maar ook door het toevoegen van een kader en figuurtjes die iets te maken hebben met jouw bedrijf.

Welzijnsorganisaties waarderen jouw steun
Als bedrijf wil je natuurlijk goed bekend staan om te scoren bij de klant en bij de toekomstige klant. Door op Goededoelenkaartje.nl zakelijke kerstkaarten te bestellen laat je zien dat je je inzet voor hulporganisaties. Per verzonden kaart gaat er namelijk 50 cent naar een welzijnsorganisatie van jouw keuze. Organisaties als Stop Aids Now, War Child en de Zonnebloem zijn verbonden met Goededoelenkaartje.nl en waarderen jouw steun.

Ook voor zakelijke kerstkaarten kan je terecht op Goededoelenkaartje.nl. Zet het bedrijfslogo op de kaart voor een professioneel beeld.


Geef een reactie