Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Zakelijke kerstkaarten

Is het alweer tijd om aan kerstkaarten te denken voor uw bedrijf? Bent u op zoek naar zakelijke kerstkaarten voor uw personeel en/of klanten? Neem eens een kijkje op Goededoelenkaartje.nl en ontdek hier de grote collectie aan zakelijke kerstkaarten.

Het goede doel
Wilt u dit jaar iets heel speciaals en bijzonders doen voor uw personeel en/of klanten? Stuur dan dit jaar uw kerstkaarten via Goededoelenkaartje.nl. Via dit bedrijf kunt u namelijk uw kerstkaarten versturen en tegelijkertijd het goede doel steunen. Per verzonden kerstkaart gaat er namelijk 50 eurocent naar het goede doel van uw keuze. U kunt uit twaalf kiezen of voor alle deelnemende goede doelen.

Online versturen

Uw zakelijke kerstkaarten online versturen is zo gedaan! Binnen een paar minuten heeft u hier geen zorgen meer over. Hierdoor heeft u tijd voor andere belangrijke zaken. Wat u moet doen is het zoeken van een mooie kerstkaart en ontwerp de kaart verder met uw persoonlijke kerstwens en/of uw logo. Al uw kaarten worden rechtstreeks verstuurd naar alle geadresseerden. Het makkelijke van Goededoelenkaartje.nl is dat u alleen een Excel bestand hoeft te uploaden met alle adressen en dan wordt het allemaal in één keer verzonden. Als u de zakelijke kerstkaarten voor 15.00 uur besteld wordt het de volgende werkdag al bezorgd. U kunt er ook voor kiezen om een kerstkaart eerst bij u te laten afleveren. Is de kaart goed genoeg? Terug naar de website en versturen maar!

Zakelijke kerstkaarten bestel je snel en gemakkelijk op Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie