Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Warme gevoelens, maar niet door de zomer

Het mag dan wel zomer zijn, gisteren was er op het nieuws dat het deze augustus bijzonder koud is. De afgelopen dagen werd het niet warmer dan 17 graden, met regen niet te vergeten. Zo koud is het in de afgelopen 30 jaar niet geweest in augustus! Maar niet iedereen houdt van de zomer en zij kijken uit naar de gezellige winter.

Met een warm kopje thee of chocolademelk een filmpje kijken op de bank kan ook heel fijn zijn. Dat valt niet te ontkennen. Met de buitenwereld die langzaam wit wordt, terwijl je heerlijk binnen zit. De gezelligheid die bij kerst komt kijken lijkt nog ver weg maar brengt nu al warme gevoelens naar boven bij de gedachte. Wil je dit jaar op een speciale manier een kerstkaart sturen waarbij je ook aan het welzijn van anderen denkt? Stuur dan je kerstkaarten dit jaar via Goededoelenkaartje.nl.

Een mooie kerstgedachte dat je ook anderen een beter leven gunt door bij te dragen aan een goed doel. Je kunt bij Goededoelenkaartje.nl een keuze maken uit 16 verschillende goede doelen, waarbij voor elk kaartje 50 cent naar een goed doel van jouw keuze gaat.

Laat je medewerkers of zakenpartners ook weten dat je ze een fijne kerst wenst met een kaartje via Goededoelenkaartje.nl. Dit zal positief opgemerkt worden en maakt jouw kerstkaartje extra leuk. Je kunt een kaartje uit de collectie kiezen of zelf een foto uploaden. Neem hier vast een kijkje!

 

zakelijkekerstkaarten


Geef een reactie