Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Tips voor een indrukwekkende zakelijke kerstkaart

1. Vanwege vakanties en alle andere dingen die voor het eind van het jaar nog gedaan moeten worden, hebben de meeste mensen het druk rond de kerstdagen. Daarom is het eind november toch weer een verrassing als de zakelijke kerstkaarten besteld moeten worden. Begin daarom op tijd met het oriënteren voor kerstkaarten.

2. Een unieke en opvallende kaart. Ook al zeggen de meeste aanbieders dat ze ‘unieke’ en goede kerstkaarten aanbieden, maar uniek kunnen ze natuurlijk niet zijn als je enkel uit een assortiment kunt kiezen. Het is daarom altijd beter om aan je eigen kerstkaart te knutselen. Voeg bijvoorbeeld een foto in van alle werknemers.

3. Kies de juiste kerstkaart. Bent u een formeel of juist een informeel bedrijf? Wie zijn uw klanten? Ook bij het kiezen van je kerstkaart is het belangrijk om hier op te letten, zodat je geloofwaardiger overkomt. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere kaarten te kiezen die je naar verschillende klanten stuurt.

4. Is maatschappelijk verantwoord ondernemen een must voor jouw organisatie of bedrijf? Ook met je zakelijke kerstkaarten kun je bijdragen aan een betere maatschappij. Bij Goededoelenkaartje.nl kun je zakelijke kerstkaarten bestellen waarvan 50 cent naar een goed doel naar keuze gaat. Maar liefst 16 goede doelen doen dit jaar mee.

5. Zorg er tenslotte voor dat de kerstkaarten op tijd komen! Je kunt je kerstkaarten het beste versturen rond 10 december, dan weet je zeker dat de kerstkaarten op tijd aankomen.

 


Geef een reactie