Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Teksten voor zakelijke kerstkaarten

Als eigenaar van een bedrijf weet u als geen ander dat het belangrijk is om zakelijke contacten te onderhouden. Een kerstwens voor een voorspoedig nieuwjaar kan uw zakelijke relatie bevorderen.

 U kunt ervoor kiezen om dit via de email te versturen omdat dit gratis is en de meest gemakkelijke optie, maar hierbij kan het zo zijn dat u passief overkomt bij uw zakenrelaties. Een zakelijke kerstkaart straalt immers veel meer moeite en waardering uit en hoe meer moeite u heeft gedaan, hoe groter de kans is dat uw zakenrelaties uw kaart zullen onthouden en daarbij uw bedrijf.

Wat kunt u dan het beste als tekst op de voorkant schrijven? De tip voor zakelijke kerstkaarten is: Hou het kort en bondig. Wij hebben voor u de beste teksten op een rijtje gezet.

 

Directie en personeel van (naam bedrijf) wensen u een Gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig 2014.

 –Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

 –Wij wensen u een steengoed Nieuwjaar. –Directie en medewerkers van (naam bedrijf) wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2014. 

Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

 –Wij wensen u een kleurrijk Nieuwjaar.

Bij Goededoelenkaartje.nl kunt u niet alleen de mooiste kerstkaarten vinden of zelf ontwerpen met foto/logo van uw bedrijf, u steunt tevens een goed doel naar keuze. Van elke kaart die u bestelt, gaat er €0,50 naar het goede doel. Zo kunt u aan uw zakenrelaties laten zien dat ook uw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt.

 

 


Geef een reactie