Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Zakelijke missers

Als bedrijf een kerstcadeau of kerstpakket schenken aan je medewerkers is soms nog erg lastig. Je kunt een muismat met het bedrijfslogo geven en een bijpassend kladblok, maar dit is niet wat je als hardwerkende medewerker wilt ontvangen tijdens de kerstdagen. Nog erger is het als er helemaal geen kerstcadeau wordt geschonken. WishWish NL maakt een prachtige lijst met de missers, enkele van deze staan hieronder.

Nutteloze cadeaus

Wanneer je als medewerker een nutteloos cadeau ontvangt zoals een paraplu met het bedrijfslogo erop werkt dit niet echt verrassend.  Ook al is dit cadeau niet helemaal nutteloos, toch wil je als hardwerkende medewerker iets unieks ontvangen.

Onhandelbare dozen

Wanneer je als bedrijf een cadeau wilt geven, verpak dit dan in een handig formaat, zodat je je medewerkers niet de straat op stuurt met een onhandelbare doos.

Bon met waarde

Wanneer je als medewerker een waardebon ontvangt valt dit bedrag altijd tegen. Ben ik ‘zoveel’ waard?

Eigen assortiment

Een kerstpakket ontvangen met producten of diensten uit het eigen assortiment is ook niet bepaald een verrassend cadeau.

Medewerkers houden ervan om individueel aangesproken te worden en een uniek cadeau  te ontvangen. Kies er daarom voor om een persoonlijke zakelijke kerstkaart te sturen naar je medewerkers. Wie wilt nou niet een dankbaar woordje van zijn of haar baas. Klik hier voor de verschillende zakelijke kerstkaarten van Kaartopmaat.nl.

ScreenHunter_90 Sep. 01 14.17


Geef een reactie