Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Bedrijfskerstkaarten

Het probleem bij bedrijfskerstkaarten is dat je een kerstkaart moet hebben die zowel geschikt is voor je zakelijke relaties als voor je medewerkers. Vaak moet er ook nog een goede gedachte achter zitten zodat jouw bedrijf geportretteerd wordt als ‘goed bedrijf’.

Maak twee verschillende kaarten
Op Goededoelenkaartje.nl kan je je bedrijfskerstkaarten zelf maken. Het voordeel hiervan is dat je zelf je kaartje maakt en deze dus altijd geschikt is voor je werknemers en je zakelijke relaties. Het is ook een optie om aparte kerstkaarten te maken. Dan maak je een kerstkaart voor je zakelijke relaties én een kerstkaart voor je werknemers. Op deze manier heb je altijd een geschikte kaart voor beide groepen. Veel moeite kost het ook niet want je kan op Goededoelenkaartje.nl je adressenbestand uploaden. De verzending wordt dus ook automatisch geregeld.

Verbeter je imago met bedrijfskerstkaarten
Je bedrijf krijgt met de bedrijfskerstkaarten ook nog eens een goed imago. Als je namelijk bedrijfskerstkaarten, of andere kaarten, besteld via Goededoelenkaartje.nl steun je namelijk het goede doel! Je kan zelf uitkiezen wel goede doel jij wil steunen. Per bestelde kaart gaat namelijk vijftig eurocent naar het goede doel. Zo kijken je werknemers en relaties ook nog met andere ogen naar je.

Met bedrijfskerstkaarten steun je het goede doel op Goededoelenkaartje.nl


Geef een reactie